Ahad, 6 April 2008

Lagu-lagu P Ramlee (p ramlee mp3)

p ramlee mp3

-------------------------------------------------------------------------------------------------

PERHATIAN

Untuk pengumuman pengunjung yang dihormati. Saya kini sedang dalam proses mengemaskini kerja-kerja terakhir menyediakan 'Panduan MP3' . Antara kandungan panduan ini adalah :

1. Cara memperolehi video kegemaran di internet.
2. Cara Download video tersebut ke komputer anda.
3. Cara Menukarkan format video tersebut kepada format yang anda gemari contoh: mp3, mpeg, flv dan banyak lagi.

Semua teknik yang akan ditunjukkan adalah hanya dengan menggunakan perisian percuma yang boleh didapati di internet. Ia amat mudah difahami dan dilengkapi dengan panduan bergambar supaya anda tidak menghadapi masalah melakukannya. Dengan cara ini anda boleh memperolehi ratusan bentuk apa saja lagu mp3 kegemaran seperti p ramlee mp3, siti nurhaliza mp3, dan pelbagai lagi dari seluruh dunia dengan percuma sahaja. Tidak payahlah anda membelinya lagi di kedai-kedai VCD atau membuang masa 'searching' internet.

Sekarang anda boleh miliki koleksi lagu mp3 atau video dengan PERCUMA sahaja. Nantikan pelancaran 'Panduan MP3' dalam masa yang terdekat ini.

Untuk makluman, saya hanya edarkan Panduan MP3 dalam jangkamasa tertentu sahaja. Mungkin 1 hari...2 hari....3 hari.. kemudian saya akan 'stop' pengeluarannya.

Oleh itu jika anda salah seorang peminat koleksi p ramlee mp3 atau lagu-lagu lain. Jangan lepaskan peluang ini. Sentiasalah lawati halaman ini untuk maklumat lanjut.

Terima kasih.

p ramlee mp3

-------------------------------------------------------------------------------------------------


Tajuk Lagu : Bunyi GitarTajuk Lagu : Oh Obat

Tiada ulasan: